dissabte, 7 de març del 2009

2on exemplar de 'La veu de la comarca', el Diari Comarcal Digital d'ERC-Barcelonès Nord

Recordeu que teniu disponible des de fa uns dies el segon exemplar de 'La veu de la comarca' (febrer 2009), el Diari Comarcal Digital de la Federació Comarcal d'ERC al Barcelonès Nord (Santa Coloma, Badalona i Sant Adrià), de periodicitat trimestral.

El podreu trobar a la web d'Esquerra-Barcelonès Nord, en aquest enllaç: http://www.esquerra.cat/locals/?seccio=vincles&id_local=455 , a la secció Butlletins oficials, on trobareu sempre la última versió; també hi podeu accedir via el següent enllaç directe a l'arxiu http://www.box.net/shared/cet4u59qhi

El format de l'arxiu és el PDF; si no se us obre el fitxer, necessitareu instal·lar el programa gratuït Adobe Reader, disponible a la seva pàgina web. (www.adobe.com/products/reader)

A l'adreça web La veu de la comarca (http://laveudelacomarca.blogspot.com) , trobareu properament una versió en format bloc del butlletí on anirem penjant periòdicament els diferents articles, i podreu deixar els vostres comentaris.

Per descomptat, el butlletí sempre està obert a les vostres col·laboracions; contacteu amb nosaltres si voleu aportar quelcom, sigui en articles, entrevistes, disseny, maquetació, revisions, noves tecnologies, etc... via el mail de la Federació Comarcal: barcelonesnord@esquerra.org